27. AUGUST 2022

STJERNE BOKSNING 2022

FAQ

-Her kan du, muligvis, finde svar på dit spørgsmål. Hvis ikke kan du kontakte os HER.

HVAD KAN MAN VINDE SOM DELTAGER?

Udover titlen som vinder, tager én fra hver kamp 15.000,- + et bælte med hjem.

HVAD TID ÅBNER DØRENE?

Dørene åbner kl 15:00 og vi anbefaler at komme i god tid, da køen kan være lang tættere på stævne-start - vores søde dør-personale gør deres allerbedste for at billet-tjek går som smurt.

ER DER EN ALDERSGRÆNSE PÅ AT VÆRE PUBLIKUM TIL STJERNE BOKSNING 2022?

Der er ikke en officiel aldersgrænse, men da lydniveauet er højt, og der er alkohol og generelt mange friske mennesker, anbefaler vi at små børn IKKE tages med til stævnet.

ER DER FLERE SPONSOR-PLADSER?

Der er enkelte pladser ledige - send en mail til admin@stjerneboksning.dk for mere info :-)

HVAD KOSTER DET AT KØBE ADGANG TIL LIVESTREAM?

Det koster 199,- at se Stjerne Boksning live. Det er en engangs-betaling, som giver dig adgang til at se med live - og at gense showet, dagen efter. D.13 august starter presale, hvor du kan købe adgang med rabat

HVOR KØBER JEG BILLET?

Det gør du hos TicketMaster, lige HER.

HVAD DATO ER STJERNE BOKSNING 2022?

  1. August træder vores 20 seje deltagere ind i ringen.

KAN MAN SE STJERNE BOKSNING 2022 LIVE HJEMMEFRA?

Ja, det kan du æde dine tånegle på at du kan. Her på siden kan du øverst finde en rubrik der hedder 'livestream' - et par uger før stævnedag aktiveres dén, og det bliver muligt at købe adgang med en smule rabat - det kalder vi for "pre-sale".

Mere end bare boksning...

Vi sætter en stor ære i at levere et show udover det sædvanlige, og der er ingen tilfældigheder forbundet med Stjerne Boksning.

LOVE & REGLER

Vi følger på alle punkter dansk lovgivning. I Danmark skal man være i besiddelse af en startsbog udstedet af DABU (Dansk Bokse Union) for at bokse. En startsbog får man kun ved at gennemgå teknisk og hård boksetræning, lægecheck og andre relevante undersøgelser. DABU er iøvrigt tilstede på stævnedag.

FAIR KAMP

Boksning skal være spændende, og så uforudsigeligt som muligt. Der vil i en kamp (stortset) altid være en overvejende favorit, men vi sætter ikke kampe op med 2 boksere der er på åbenlyst forskellige niveauer.

VÆGTKLASSER

Bokserne bokser altid i de respektive vægtklasser som er obligatoriske indenfor amatør-boksning. Er bokserne ikke i den vægt de skal være på stævnedag, aflyses kampen.

Vi har gjort det nemt...

Se Stjerne Boksning LIVE direkte på din telefon, eller på dit TV - hent vores app til iOs eller Android: