Hvordan idéen opstod:

En vinter-aften (det er ikke en gyser, jeg lover det) kom jeg (Stephanie) hjem til Cengiz som havde puttet vores datter Alba der på dét tidspunkt var knap 2 år gammel. Jeg kan huske jeg havde gået og tænkt hele dagen, men jeg vidste (og ved) også at Cengiz er realist hvor jeg måske er, well, lidt mere optimist, og en drømmer med tendens til lidt for store armbevægelser, så derfor var jeg også forberedt på at når jeg præsenterede idéen om et boksestævne med kendte danskere, så ville Cengiz sige jeg var fjollet.


Det gjorde han ikke, og allerede dagen efter var han gået igang med at undersøge hvad det krævede af tilladelser, og hvem man skulle teame op med for at gøre alt på lovlig og ordentlig vis.


Klip til d.7 september 2019 hvor vi afholdte danmarks allerførste Stjerne Boksning stævne. Et stævne med masser skønhedsfejl, lidt tekniske problemer hist og her, og hvor jeg var så presset at jeg ikke engang nåede at skifte tøj, så hele aftenen foregik i en form for nattøj, uden BH, og i gummisko... Ikke helt planen, men hold da op en aften. Vi vil forevigt være C.I.K bokseklub, DABU, og ikke mindst alle vores deltagere og publikum taknemmelige for at stole på os - for ingen anede hvad de skulle forvente af det allerførste Stjerne Boksning.


Med årene er vi blevet lidt skarpere, lidt mere erfarne, og lidt mere gennemtænkte omkring konceptet - der er altid plads til udvikling, og der skal ikke herske tvivl om at vi er fuldt klar over at man aldrig må stoppe med at forbedre sit koncept. Heller ikke om 10 år, når vi afholder Stjerne Boksning 2032.

Cengiz Mads Salvarli

TV-personlighed, og skaber af Stjerne Boksning

Stephanie Karma Salvarli

TV-personlighed, og skaber af KEKE Lashes & Stjerne Boksning