VAR DIT FLY FORSINKET, AFLYST ELLER OVERBOOKET?

  • Hvis dit fly har været forsinket over 3 timer, så kan du have krav på kompensation fra flyselskabet, og det kan være mange penge. Læs mere om hvad Flyepenge kan gøre for dig her:

  • https://flypenge.dk


  • Lækker er en skønheds-salon med alt hvad hjertet begærer indenfor kvalitets-behandlinger. Du finder både frisør, hair-extensions, negle, spraytan, vipper, permanent makeup og lækre produkter i én af de 3 butikker på hhv. Amager, Frederiksberg og i Rødovre.

  • www.laekker.nu

Chorines Tapas

  • Smagen af Spanien er lige rundt om hjørnet – hos Chorines på Frederiksberg. Vi bringer smagen direkte til dig og dine kære med lækre, spanske skinker, fyldige oste og andet godt. Gå på opdagelse i vores udvalg fra det spanske køkken og lad os sørge for en hyggelig spansk tapas-aften.

  • https://chorines-tapas.dk

  • Hansens er et familiefirma, Vi har hver vores kompetencer, men vores fælles interesse er kvalitetsbyggeri og smukke facader.

Tilsammen har vi mere end 15 års erfaring indenfor byggebranchen.

Hos Hansens ser vi tilfredse kunder som det bedste kvalitetsstempel. Vi går derfor meget op i at rådgive og vejlede vores kunder, med en fornyende og kreativ tilgang til deres eventuelle problemer eller opgaver. Vi kan finde løsninger til ethvert byggeproblem, du kunne have med dine facader.

Hos Motorleasing importerer vi selv og hjælper med at importere biler fra hovedsagligt Tyskland.
Vi har fast samarbejde med udvalgte forhandlere i Tyskland, som overholder de høje kvalitetskrav vi stiller.

Hos Bows & Balloons kan du bestille skræddersyet ballonbuketter og clear balloner men navn og fyld. 

Du kan afhente dem fra vores café eller få dem leveret lige til døren. 

NoCrap Gourmet Popcorn er fnuglette popcorn med et tyndt lag af den sprødeste karamel og vidunderlig smag af de bedste ingredienser, vi kan opdrive. Vi popper altid vores popcorn i små portioner og smager dem individuelt til – helt uden kunstige tilsætningsstoffer, farver eller konserveringsmidler, så du kan nyde den rene smag af kvalitet.

Udviklet, designet og produceret i Danmark med særligt udvalgte aktive ingredienser, naturligt dansk mineralvand og unikke smagsaromaer. Se vores udvalg af lækre produkter og læs meget mere om indholdet i hver variant. Vi håber, at du vil elske dem ligeså højt som vi gør.

2N Mandskab tilbyder dig en professionel mandskabsløsning til dit flytteprojekt. 

Alle vores mænd er håndplukkede, specialiserede og dansktalende og har mange års erfaring med flytteprojekter. 

Vi hjælper med at flytte på hele Sjælland.

OBS! Vi hjælper også med andre fysiske projekter, hvor der er brug for stærke arme og ben.


https://www.2nmandskab.dk